Gydančios solfedžio dažnių vibracijos

solfedžio dažniai, vibracijos,

Natūralaus balanso solfedžio dažniai: Gydomasis garsų terapijos fenomenas atgaivins jūsų gyvenimą

Ar esate girdėję apie natūralaus balanso solfedžio dažnius? Tai galingas garsų terapijos metodas, kuris turi įspūdingą teigiamą poveikį jūsų fizinei ir emocinei gerovei. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip šie unikalūs garsai gali pagerinti jūsų gyvenimą ir kaip juos galite lengvai integruoti į savo kasdienę rutiną.

Solfedžio garsų dažniai – tai muzikos garsai, kurie senovėje buvo naudojami religiniuose ritualuose ir gydomojoje muzikoje. Jų galingas poveikis buvo pastebėtas jau senovės laikais, tačiau vėliau jie buvo užmiršti. Tik daktaras Džozefas Plutonas ir daktaras Leonardas Horowitzas atskleidė šių garsų potencialą iš naujo.

Solfedžio garsų vibracijos gali turėti įvairių naudingų poveikių jūsų organizmui ir psichinei būsenai. Jie gali padėti valyti čakras, atstumti baimės jausmus, skatinti pokyčius ir netgi stiprinti imunitetą. Įdomu tai, kad skirtingi dažniai turi skirtingą poveikį. Pavyzdžiui:

  • 174 Hz – Saugumo dažnis (sugrąžina pagrindinį kūno saugumo jausmą, skatina galingiausią kūno regeneraciją).
  • 285 Hz – Energijos suteikimo dažnis (padeda organizmo atstatymo procesui).
  • 396 Hz – Paleidimo dažnis (išvaduoja nuo baimių ir kaltės jausmo).
  • 417 Hz – Judėjimo dažnis (Situacijų suskaidymas, pokyčių palengvinimas, „užstrigusių“ gyvenimo situacijų skatinimas).
  • 528 Hz – Meilės dažnis (stebuklai, pokyčiai, ląstelių gijimas, kūrimas, DNR taisymas).
  • 639 Hz – Ryšio dažnis (porų santykiai, žmonių santykiai, dviejų smegenų pusrutulių koordinavimas, padedantis mokytis).
  • 41 Hz – Intuicija (žadinanti ir aktyvinanti intuiciją).
  • 852 Hz – Besąlyginė meilė (dvasinis pabudimas. Grįžimas į dvasinę tvarką).
  • 963 Hz – Šviesos dažnis (stresą mažinantis, gydantis, ląstelių atnaujinimas, kankorėžinės liaukos aktyvatorius).

Reguliariai klausantis šių dažnių, mūsų dienos tampa pastebimai linksmesnės ir su jais atgauname natūralią pusiausvyrą. Šie dažniai gali daryti stebuklus!

Garsų terapija gali būti lengvai integruojama į kasdienį gyvenimą. Galite klausytis šių dažnių kaip foninės muzikos ar net miegodami. Tai gali padėti jums atgaivinti energiją, sumažinti stresą ir išlaikyti natūralią pusiausvyrą.

Taigi, jei dar nesate susipažinę su solfedžio dažniais, tai gali būti puikus laikas pradėti tyrinėti šį įdomų ir naudingą gydomąjį metodą. Išbandykite solfedžio garsų terapiją ir atraskite jos stebuklingą poveikį jūsų gyvenimui!

×